Monday, March 27, 2006

hva står på billetten?

jeg overser bankkortets skrikende mangler, og drømmer meg likevel til andre land og kulturer. allienes siste post som medførte en virtuell reise i den fantastiske bokbutikken shakespeare & company i paris fikk drømmene mine til igjen å ta fatt. meg og min kjære på tur. til koselig smug med små cafeer, uten de store turisthordene. til vakre strender, vakker natur. fotturer og kultur. kirker til å titte inn i. lokalbefolkning til å hilse på.

i fantasien har vi vandret på pilgrimmenes rute i nordspania, vi har spist pasta i norditalia ved comosjøen og bergamo, vi har hoppet rundt på kroatias mange små øyer og vi har besøkt azorenes vakre innsjøer. men vi har enda ikke landet. noen som kan gi oss noen anbefalinger? kom gjerne med nye!

13 Comments:

At 12:38 AM, Blogger Randi C. said...

hvis jeg skulle kjøpt meg en billett til et sted nå, så tror jeg det måtte være til Søss i england, eller kanskje til maria i usa.

...eller kanskje rett og slett til et land hvor det er skikkelig varmt. sånn nesten for varmt.

drømdrømdrøm.... ;)

 
At 1:40 AM, Blogger Mac said...

ja, england. du har jo suverene muligheter med søss der. hørtes digg ut. forresten fått med deg shakespeare og co, du? du hadde ELSKET den! har en følelse av at du har vært der, allerede :)

varmen trekker meg. og blir først råd nærmere sommeren. så blir nok et sted i sør-europa, hvis lommeboken tillater det. og det er jo ikke sikkert. den er streng, vettdu :)

nos vemos!

 
At 8:54 AM, Blogger Duke Ellington said...

Hva med Irland? Leie seg en bil og kjøre ut på bygda der - langs kysten - det ser fett ut det!

 
At 11:06 AM, Anonymous karo said...

Hva med å ta turen til Australia?? noen av verdens fineste dykkemuligheter...surfing...kengruer...herlig språk! Men kanskje litt dyrt...ellers så er jo Barcelona vakkert...en herlig by!! Og for å ikke snakke om Tenerife...shit...det er øya der as...8 gangersopplevelse taler... ;) Lei en bil, bo i Los Christianos..kjør rundt hele øya...gir dere gjerne nonturistbyer som anbefalinger! Dra opp på vulkanen Teide...vakkert!! ok...nå er det jeg som drømmer meg bort her...*weeeeee*...

 
At 12:12 AM, Blogger anette said...

Hva med samer, reinsdyr, kongekrabber, finnbiff og evige vidder!;) Kommer dere?? Digg å drømme seg bort litt.. Føles allerede som en evighet siden jeg lå i ei hengekøye ved det karibiske hav..selv om d faktisk bare er 4 uker siden!;)

 
At 12:23 AM, Blogger Mac said...

australia var vel litt vel utenfor min lommebok. irland og spanske øyer derimot er mer å sugle etter. jeg skal rett og slett snike meg litt jobbtid til å surfe litt innom begge stedene.

takk for tips.

lever vi for ferie? har en følelse av at jeg gjør det...

 
At 12:25 AM, Blogger Mac said...

anette: der var vi visst på likt! hei der! jo, nord trekker. kommer i april, jeg. med jobb. forsøker å dra med godeste opp. dersom det skjer tar vi selvsagt turen straka vegen til hammerfest for å skue naturen og folket!

gleder meg til nord - så absolutt!

 
At 8:12 AM, Blogger alliene said...

I fantasien: New York står høyt på ønskelista. Kan ikke tilgi meg selv for at jeg en gang bodde et par timer unna og aldri fikk somlet meg ned til The Big Apple...

I virkeligheten: Danmark først - deretter Kreta. Og kanskje, kanskje, kanskje en tur til...

 
At 4:15 AM, Blogger Mari said...

...Provence! Dit jeg skal i juni! Ser på web-cam fra ste-Maxime at der i dag er 15 grader og sol, tenk om to og en halv måned!!

mmmm

 
At 7:13 AM, Blogger Mac said...

Alliene: jeg kommer heller ikke over at du ikke dro til NY. hva skjer? et par timer unna i ett år, og likevel ikke se NY! jeg er uten ord. min opplevelse med NY var enorm. jenter på tur. første stopp på USAturnee. alene i the big city. timesvis gåtur gjennom italia, kina, designtoppen, finanstoppen, teaterliv, parker osv osv osv... full av inntrykk sovnet vi i Central park. en opplevelse jeg aldri vil glemme og absolutt kan anbefale!

mari: høres så bra ut. både sted og grader! får hive meg rundt å gå å pante noen flasker. alt for å styrke reisekassa!

 
At 9:45 AM, Blogger alliene said...

AUUUU, AnneMa! Rub it in, liksom! :)

Har forresten tægga deg - igjen...

 
At 11:04 AM, Blogger David said...

siden du er innom nord-spania, hva med å bli i SAN SEBASTIAN et par uker? tidenes deiligste by...

 
At 2:53 AM, Blogger Mac said...

det har jeg lyst til. de byene i nordspania lokker stort. noen som har gått disse pilgrimsturene? oppskrytt eller deilig forførende?

 

Post a Comment

<< Home