Sunday, May 07, 2006

Forrykende hvitt

Ja, arbeiderne har tatt kosten fatt. Det man i over 476 dager har tenkt på er unnagjort på mindre en 1 dag. Her var kost, tape, rulle, maling og hissig stemning en kort stund. Hvordan har det seg at så snart vi skal drive litt "oppuss" så blir vi en tanke hissige. Kom an, gjør det ordentlig, ikke fortell meg hvordan jeg skal gjøre det, det holder med ett strøk, nei vi må ha to, mat nå - allerede? osv osv... Men heldigvis ender det ut i dette: fy fela, vi er flinke, det er blitt drittbra, så fort det gikk osv.

For å gjøre visa kort: lørdagskvelden tilbrang vi på balkongen som har fått seg nytt teppe, med mat og vin. Og for å sikre gleden, var det bare å titte inn i den nymalte stua!

Velkommen, hver og en!

14 Comments:

At 5:28 PM, Blogger Mari said...

Grattis! Lyst å male en stue til med det samme dere er i gang? Vet om en i Sannergata som skal males om et par
uker..

m

 
At 11:59 PM, Blogger Mac said...

haha selvs! digger første strøket :) nå står dører og gang på vent. men det kommer seg. digg å endelig slipp å tenk åhh den gulfargen...

nå er det ikke lenge til sannergate får sin nye beboer. jeg stiller gjerne med arbeidstøy!

 
At 1:05 AM, Anonymous Anonymous said...

Takk for en bra arbeidshelg! Sovnet vist litt tidlig på verrandaen jeg:) Det tar på å jobbe:)

Nå er det soverommet som snart står for tur, og det skulle ikke forundre meg om det blir litt "høylytt" da også;)

OKL

 
At 2:16 AM, Blogger Arnt Johan said...

ARRG.. minne meg bare om at i dag må eg vaska huset utvendig. Det blir høytrykkspylar og regnklær i 23 grader og sol. Veldig morro da..

 
At 2:12 PM, Blogger Mac said...

OKL: vi får ta hver vår vegg. i hvert vårt rom. sikreste måte å unngå kranglinga på :)

hvorfor er det slik at gutter ikke kan høre på jenter når det handler om håndarbeid?

arnt j: sånt må også gjøres. du får skrive det opp på ellings husliste. skremmer vettet av oss leilighetsbeboere :)

 
At 2:25 PM, Blogger Randi C. said...

endelig ble det hvitt:)
gleder meg til å se!!!!!!!!!!

jeg skammer meg over vinduene mine, de burde vaskes, men jeg "glemmer" det liksom hele tiden...

 
At 2:28 PM, Blogger Mac said...

jeg vasket dem, men så regnte det pluts, så nå er de ikke rene lengre. sku tro man likte å stå med kluten...

men jepp, nå er det hvitt. og det er en fryd. kjøkkenet, soverom og gang står på tur... så blir nok ikke kvitt malingspannet med det først, men pytt.

alt vel over hodet mitt?

 
At 11:25 PM, Blogger Arnt Johan said...

Har et bra tips til vindusvasking. Bare ta ein vannslange og ei zaloflaska. Også dryppe ein bare zaloen på vannspruten fra vannslangen som sprute på vinduet. Gjør det sånn at du ser det skumme på vinduet. Når du har gjort det e det bare å spyla reint igjen og vinduet e reint. Garantert! Ingen gnikking og ingen naling.

 
At 1:28 AM, Blogger Mac said...

og dette har du prøvd ut? hørtes i grunne digg ut å slippe gnikking, kost, nal, papir osv osv.. men hvordan funker dette på vinduene på innsiden?

 
At 2:02 AM, Anonymous Anonymous said...

blir betenkt når jeg leser vindusvasketips fra gutter... skjerp deg. Du kan gått bruke tipsene selv, men ikke fortell andre om det;)

 
At 2:28 AM, Blogger Mac said...

hvilken kjønnsrolleprektig sjel skjuler seg bak denne anonyme drakt, mon tro?

men nei, du lurer ikke meg. selv gutta må til pers i disse dager :)

 
At 2:29 AM, Blogger Arnt Johan said...

Hvis noen har problemer med å oppleva glede med eit reint og blankt vindu pga sitt kjønn så e det derras problem. det va ikkje akkurat ei strikkeoppskrift. Annema: Detta funke som gull på utsida selvsagt. På innsida e det litt problematisk med vannslange, hvertfall med nymalt stua. Men på utsida e det veldig bra. vinduene ser litt rare ut med ein gang før de får tørka men etterpå e de fine.

 
At 3:49 PM, Blogger Duke Ellington said...

Anton: Min kone har annonsert en viss forventning til at jeg skal ta tak i vinduene i leiligheta, fordi hun etter egen påstand ikke er høy nok(snakk om billig poeng!!). Men der kommer jo vannslangen litt til kort. Har du flere tips?

Annema: Jeg kan ikke annet enn å gi min fulle respekt for at maling kan bli litt ampert. Selv har jeg aldri opplevd at noe slikt IKKE blir ampert.

 
At 5:25 AM, Blogger Arnt Johan said...

Elling: det blir vel å gå te Jernia eller no og hørra om de for det fyrsta har ein dritlange stige og ein lang, lang slange som du kan skjøta på den du har.
eit anna forslag e å henga ut det eina vinduet mens du sikte på det andra med slangen.(hvis du gjør det, så sei i fra så eg kan komma å sjå på.) Eit siste forslag e å finna ein polakk som kan gjør heile driten for deg.

 

Post a Comment

<< Home