Sunday, June 11, 2006

Gi meg et rom i Split, Kroatia

Lei. Det er det jeg er. Den velkjente internetten kan vise meg rom med gullbelegg på kranene og rød løper. Den kan også vise meg et godt utvalg av 8 mannsrom der man bor oppå turister som sprengferierer. Men jeg vil bo helt greit. Hvorfor i huleste har ikke internett oversikt over helt greie steder å bo?

En demotivert bruker
a

15 Comments:

At 2:51 PM, Blogger anette said...

..gullbelagte kraner og rød løper høres jo flott ut da!?;) Enig med du, sleit med det samme da vi sku t mexico i vinter..fant ut d var like greit å ta det på sparket.. Gir jo litt ekstra spenning på reisen!:)

 
At 1:43 AM, Blogger Mac said...

joa, høres jo digg ut. men ikke for pengepungen...

og ja, tenker vi skal ta det meste på sparken. men lander dit nattestid, og tenker at det kunne vært fint å hatt noe for de to første nettene.. ellers blir det liksom å døyne på et gatekjøkken... noe som ikke lokker så stort.

når kommer bilder på bloggen din, anette? gleder meg til å se deg i stasen!

a

 
At 1:47 AM, Blogger Mac said...

og vips så lå de jo på bloggen din, anette :) bare meg som er litt træg..

 
At 1:50 AM, Blogger Arnt Johan said...

BLI HJEMME! DET E VM!!

 
At 2:50 AM, Blogger Mac said...

bli hjemme for VM? ny tanke. slo i grunnen ikke så kjempebra ann... skal faktisk til berlin først, så får nok fotball oppetter ørene der...

a

 
At 3:52 AM, Blogger Arnt Johan said...

Berlin e selvsagt ûberbra!!

 
At 7:19 AM, Blogger Mac said...

bortsett fra at jeg skal snike meg unna alle fotballarenaer og heller gå å nyte cafelivet og parker...

må være listig, da sambo setter pris på ballspillet :)

 
At 9:00 AM, Blogger anette said...

Digg da! med tur til Kroatia..heldige dere er! Og skjønner godt at første natta er ok å ha i box.. Sambo er forresten skikkelig dyktig i jobben sin! En glimrende sjef! D skal han ha!:) Du har all grunn til å være stolt der!:)

 
At 9:09 AM, Blogger Mac said...

takker. gira er han i alle fall :)

ellers kan jeg berolige dere alle. ser ut som bopæl i split er i boks. må bare få bekreftelse...

 
At 3:40 PM, Blogger Randi C. said...

sååååååå digg med ferietur!!
bra at overnatting er i boks!

 
At 1:05 AM, Blogger Duke Ellington said...

I går hørte jeg en kanal24reporter direkte inne fra Berlin: "Her e det en heilt fantastisk stemning. Eg har aldri vore borti nåke lignande. Det e fotball øvealt. I butikkene henger det fotballer hele veien, og selv på apotekene har de skjermer som viser fotballkamper."

 
At 1:49 AM, Blogger Arnt Johan said...

Der har du et problem med Sambo. Spørs om du får han med videre. Eg seie bara:" Sambo! Stay strong! Bli ved fotballen!!"

 
At 1:59 AM, Blogger Mac said...

fela, får blinde sambo da... eneste mulighet. ellers så får jeg ty til smerten, og overvære en kamp på en brølerpub. ellers skal det sies at sambo blir godt oppslukt av kamp, så kan hende jeg kan snike meg unna for en alene-på-shopping-tur i berlin. det er vel kan hende ingen av oss å forrakte :)

 
At 2:09 AM, Blogger Duke Ellington said...

Det er et sympatisk forslag! Ellers blir jeg litt nysgjerrig ut i fra uttrykk som "blinde" og brøler" om du er inne i Harry Potters verden?

 
At 2:37 AM, Blogger Mac said...

neida, ikke for tiden. jeg suser rundt sammen med harry hole. enten drikker vi eller så fakker vi skumle typer. vi er flinke, skal sei :)

 

Post a Comment

<< Home